free html5 templates

 

Programe aflate in desfasurare:

  1. Management - Sustinem succesul clientilor nostri prin imbunatatirea proceselor de management. Multe organizatii infrunta nepregatite schimbarile din mediul intern si din mediul extern. Intr-un mediu economic aflat in permanenta schimbare, succesul este determinat de gandirea strategica, de stabilirea directiei si a obiectivelor. Consultantii nostri va ajuta sa armonizati resursele si abilitatile existente la nivel organizational functie de oportunitatile si riscurile din mediul extern. De asemenea, oferim sprijin in dezvoltarea si implementarea proiectelor din organizatia dumneavoastra in vederea atingerii obiectivelor propuse.
  2. Finante - Va asistam si indrumam sa analizati oportunitatile de finantare a afacerii, sa creati proiecte si sa definiti strategii de management care sa dezvolte si sa protejeze activele si operatiunile, facand posibile cresterea si dezvoltarea economica. Acoperim un spectru larg de finantari si va oferim solutii particularizate prin integrarea de fonduri structurale europene, stimulente publice, finantari nerambursabile, credite bancare si din alte facilitati economice.
  3. Dezvoltare organizationala - Stim ca pentru a dezvolta avantajul competitiv organizatiile trebuie sa maximizeze performantele si inovatia, valorizand intregul potential al resurselor umane. Prin serviciile noastre, acompaniem managementul in dezvoltarea unei strategii organizationale centrate pe: implicarea emotionala a angajatilor, procese inovative, schimbarea organizationala, comunicarea interna si comunicarea cu clientii. Portofoliul nostru de servicii contribuie la crearea unei coeziuni intre obiectivele personale, procesele, sistemele si strategiile existente la nivel organizational in vederea cresterii profitabilitatii.

SUBSCRIBE

Fii la curent cu ultimele proiecte si stiri din domeniu